Het leuke aan koken is dat je allerlei kanten op kan. Het kan vaak niet gek genoeg. Er zijn veel verschillende smaken en niet iedereen vindt hetzelfde lekker. Toch is het belangrijk om steeds weer nieuwe recepten te proberen en te experimenteren in de keuken. Zo is bijvoorbeeld een  Heritage Ltd Gourmet Burger weer helemaal trending. Hieronder staat even kort beschreven wat jij nodig hebt om dit lekkere recept op tafel te krijgen. 

Ingrediënten:

Als eerst begin je met vijfhonderd gram heritage ltd gehakt, een ei en een half kopje broodkruimels. Ook is het handig om de zout en peper bij de hand te houden. Voor de topping kan je bijvoorbeeld cheddar kaas gebruiken, sla, tomaat en uit. Als je dit allemaal hebt dan is het handig om dit gemakkelijk voor je neer te zetten zodat je alles overzichtelijk hebt. Voor de fruitsalade met Forgotten flavours is het ook belangrijk om alles klaar te zetten. Denk hierbij aan twee kopjes gemengd fruit, honing en citroen sap. Om nog echt de smaak terug te brengen kan je er voor kiezen om nog een handvol verse muntblaadjes erbij te doen. 

Bereidingswijze: 

Als je gaat beginnen dan kan je beginnen met het heritage ltd gehakt, ei, broodkruimels, zout en peper tot een mengsel. Daarna grill je de burgers tot ze lekker gaar zijn. Als topping nog wat cheddar, sla en tomaat en dan kan je lekker genieten van een heerlijke burger die je zelf hebt gemaakt. Ps! Vergeet de hamburgerbroodjes niet!  Om de salade goed te kunnen maken snij je het fruit. Daarna meng je de citroensap met honing over het fruit. Door de munt erbij te strooien en de forgotten flavours heb je een heerlijk gerecht. Dit is een smaakervaring die je nooit gaat vergeten. Eenvoudig, uniek met  Forgotten flavours.

burger on brown wooden table

Door Redactie